No wlasnie dobrze ze jednak ktos mondry cos takiego napisal co wydaje sie ze popiera mnie bo tak to odczytuje jednak nie bede sprzedawal bo czuje potencjal ten potencjal jest bo prezes ciagle mowi ze sa umowy ze powstanie grupa kapitalowa prezes nie powinien klamac bo inaczej nie moglby zostac prezesem prezesem moze zostac tylko osoba krystalicznie uczciwa wiec ja mu wieze ze nie klamie i ma wizje jak polska od moza do moza ze jest mezem stanu co nas poprowadzi na kowno i zdobedziemy slawe i bedziemy wszyscy bogaci na malediwach czy innych kanarach i bedziemy siedziec w slomkowych kapelutkach w ustach cygara na pslcach zlote sygnety a ja moze nawet walnesobie na pkecach tatuarz braster victor i bede sie smial az mnie brzuch rozboli z tego arka i reda nie tego dobrego reda tylko tdgo reda co to ten prawdziwy red mowi ze nie jest prawdziwy bo ip jest inne skoro tak mowi to tak musi byc no i bedziemy sie z nich smiac paczac na nasze walizki z miliardami billionow bitkoinow bo ja zainwestuje wszystko w kryptowaluty i bede sie tazal ze smiechu i paczyl jak ci wszyscy niedowiarkowie rwa wlosy z gloey bo sprzedali za wczesnie tylko nie moge sie tazac ze smiechu bo mi sie dtinki poprzewracaja na tym stoliku co na nim postawilem je to znaczy nie ma jeszcze tego stolika ale bedzie i wtedy zebym sie nie tazal bo poprzewracam