Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jakubas: Polna urośnie

coolturalny, pisałem Ci, że nie lubię mieć wolnej gotówki zbyt długo, dlatego puściłem ją od razu i zarobiła na siebie prawie 20% od momentu, jak wyszedłem z Reinholda ze średnią 10,35... od razu nie zarobiła i miałem wątpliwości, gdy Reinhold trzymał się nieźle, ale teraz jak Reinold jest 10% niżej, mam łącznie prawie 30% do przodu na tym manewrze (aż dziwię się, że nie zawiódł mnie refleks, bo raczej nie jestem dobry w te klocki) i mam nadzieję, że utrzymam chociaż tą różnicę, a najlepiej jak ją powiększę jeszcze:) a cały czas obserwuję to co się tam dzieje i nie chciałem już Was denerwować na forum, dlatego nic nie pisałem tam, bo komentarz na razie jest jeden ;) dla mnie nie jest to jeszcze dobry moment na wracanie tam, niech się trochę uspokoi

emeryt, ja bym nie był tak surowy dla Jakubasa w tej chwili, wymowa tego artykułu zauważ jest zdecydowanie inna, niż jego dotychczasowe zdawkowe informacje - jest tak zdecydowany w tym czego oczekuje od nowego prezesa, jak by był pewien, że tak się stanie (wie więcej od nas i zna możliwości Polnej oraz swoje); ja sądzę, że tym razem pokaże, że potrafi kreować wartość dodaną, że to wszystko naprawdę wyniesie Polną w końcu na dużo wyższe poziomy; czy jednak kolejna kompromitacja będzie według Ciebie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.