Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Jakie są rozwiązania problemów Bomi?

Zenek do Ciebie to samo co do rankora2 i tylko zmieniam wasze nicki bo nie chce mi się pisać do każdego z was osobno bo gracie w jednej drużynie więc robę tylko kopiuj/wklej

Zenek jaki Ty jesteś mądry inaczej....... wszyscy wiemy jakie masz zadanie, żeby wszystkich odstraszyć i zniechęcić do Bomi.

równie dobrze to mogą być zagrywki tych którzy chcą kupić jak najwięcej akcji jak najtaniej bo co dla nich za problem przelewać z prawej do lewej i przy tym dokupować jeszcze więcej akcji przecież na tym polega gra na giełdzie sam kiedyś wkleiłeś link jak to się robi żeby nie było wiadomo o co chodzi.

W przypadku Bomi właśnie nie wiadomo o co chodzi a jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, że chodzi o kasę a w tym przypadku chodzi o bardzo wielką kasę i wiesz o tym tak samo jak ja i wszyscy inni, więc przestań już z tymi twoimi dyrdymałami bo naprawdę tylko zaśmiecasz forum. I nie gadaj, że wtopiłem po nie wiadomo ile bo ja kupuję i sprzedaję i jak na razie nie straciłem ani grosza na Bomi a zarobiłem już sporo. Nie, nie przechwalam się bo nie ma czym, tylko denerwujące jest jak odpisujesz sam sobie po 3 posty i cały czas narzekasz to jest nie do zniesienia.

Forum jest po to aby każdy mógł się wypowiadać i przedstawić swoje zdanie na temat danej Spółki a nie po to żeby do upadłego powtarzać jedno i to samo w kółko i nie mów, że nie masz w tym interesu bo jakbyś nie miał to dałbyś sobie już dawno spokój z tym pisaniem i naganianiem na spadki " nie mówię tu o tym, że nie zarabiam na tym hehe", ale twoje twierdzenia, że Ty pisząc tutaj w ten sposób chcesz wszystkich ostrzegać przed inwestowaniem w Bomi to jest naprawdę głupie bo jest dużo więcej Spółek na giełdzie przed którymi mógłbyś naprawdę wszystkich ostrzegać, ale musiałbyś wiedzieć o nich coś więcej a Ty tylko bomi i bomi i wynikaz tego, że tak naganiasz na spadki bomi"nie zapłacą inaczej" i wszystko na ten temat Zenek jak chcesz coś napisać na ten temat co ja napisałem to tylko nie pisz, że niby umoczyłem i takich tam bzdur naprawdę bo to już jest nudne.

Zenek istnieje jeszcze jedna hipoteza, że to Ty umoczyłeś wszystkie oszczędności życia kupując akcje bomi jak chodziły w okolicach 27zł i nie zdążyłeś ich sprzedać i dlatego tak naganiasz na spadki, ale jeżeli to prawda to jest to bezcenne ty nasz dobrotliwy ochroniarzu naszej kasy hehe

pozdrawiam Zenek i do usłyszenia wkrótce a ty wiesz już kiedy a jak nie wiesz to masz pecha a dla mnie to jest wiedza bezcenna hehe

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.