Witam Helios o zmienionym loginie...
Chyba każdy, kto chciały zakupić program powinien pierwsze kroki skierować na INSTRUKCJĘ OBSŁUGI http://www.programksiegowy.pl/instrukcjaobslugi.html pobierając PDF. Wszystko jest elegancko pokazane. Program jest wybitnie prosty w obsłudze, ale też bardzo funkcjonalny.
Możliwe że przegapiłem tą informację, więc podaj mi proszę koszt aktualizacji po roku użytkowania Twojego programu.
Mam ochotę na Twój program w wersji Standard. Mam nadzieję, że nie będzie problemów z przeniesieniem danych na wersję Pro w razie rozbudowania firmy?
Mam pomysł, jak zarobić na sieci sprzedaży, gdzie po opłaceniu mojej prowizji moi pracownicy mogą zarobić nawet po kilkaset złotych dziennie co już sprawdziłem. Ponieważ wstępnie przewiduję zatrudnić do 10 osób by zbadać i wyszukać błędy w moim pomyśle program w wersji Standard będzie się nadawać wyśmienicie.
Zachowam Twoje namiary. Kupić program kupię, nie wiem jednak kiedy. Chociaż pogrzebać w nim będzie trzeba wcześniej.
W interesie, którym prowadzę teraz wszystkimi sprawami zajmuje się moja Najwspanialsza Księgowa i to na Jej głowie spoczywa cały ten majdan. I tak zostanie. Gdybyś zobaczył jak Ona robi ewidencję za pomocą szubieniczek, jak księguje operacje, to zapewniam, że sama poezja i dlatego zostanie Moją Księgowa ile będzie można.
Rozmarzyłem się… wracam do tematu. Pomyśl Kolego o funkcji WYNIK FINANSOWY. Każdy przedsiębiorca będzie Ci za to wdzięczny. Ja tym bardziej.
Mam takie ustrojstwo opracowane przez mojego Kolegę w Excelu. Problem w tym, że muszę samodzielnie wstawiać dane by uzyskać wynik. W Twoim programie odbywałoby się to automatycznie.
Zrób to, a upiję Cię do nieprzytomności…
Pozdrawiam i życzę sukcesów.