Witaj mirgag tutaj - Helios zmieniony mam login jak cos...
Zatem musze Ci powiedziec ze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyles ze tak duzo napisales waznych rzeczy.
1. Zgadza sie program sie nie pobiera bo demo jest w modyfikacji i wolalem je zablokowac narazie pracuje nad tym narazie jest zle ale poprawie to
2. Juz byla proba darmowej wersji ale nie mialo dobrego odzwierciedlenia teraz jest aktywacja laczy sie program z serverem takze darmowa wersja odpada niestety inna strategia bedzie
3. Dzieki za pochwale co do przejrzystosci i kolorystyki. Nie inwestuje w strone gdyz sam ja robie jesli tylko moge. Udalo mi sie za nieduze pieniadze kupic domene tutaj zainwestowalem zeby wpadala latwo w ucho..
Jesli chodzi o pozostale rzeczy fakt musze wszystko popodpinac narazie jest naprawde chaos nie mam tylko jednego zajecia i nie wyrabiam. Ostatnio zrobilem tabele z porownaniami wersji pzoa upgrade. Dzis popodlanczalem wszystko czyli klikajac kup teraz pod kazda z wersji przenosi Cie bezposrednio do sklepu gdzie 3 kliknieca + wypelnienie formularza i zamawiasz program a ja mam wszystko na meilu jak masz chwile obczaj jak Ci sie to widzi
4. Pytania i odp. tez sa narazie w budowie zamiescilem slowa zeby nie byla gola strona ze tak nazwe, podobnie z wozkami na dole - robilem animacje
Odnosnie marzen co do programu kazdy z nas ma inne program jest uzywany w biurze rachunkowym jest prowadzone na nich mnostwo firm i wszystkie opcje sa poukladane podemnie oraz pod innych uzytkownikow tak zeby sie wygodnie i dobrze pracowalo raczej to nie ulegnie zmianie bo wg Nas jest oki, co nie oznacza ze zdanie klientow sie nie liczy ale my Pracujemy na nim kilka lat i co bylo zle to wyeliminowalismy
Poprostu program wg nie ma wiele zastosowan i chyba najbardziej przejrzyscie to jest na drzewie to rozmiescic.
Naprawde ciesze sie ze do mnie napisales zmobilizowales mnie zeby strona byla gotowa i to bedzie jeden z moich pierwszych priorytetow... do uslyszenia musze jeszcze troche odpisac na inne posty hey... bedziemy w kontakcie