W jednym się z tobą zgadzam, niemożliwe nie istnieje…poza tym zakładam że ta cała akcja to prostowanie rogów nieświadomym inwestorom/spekulantom ale jednocześnie nie wyklucza to możliwości podbicia ceny, pytanie do jakich poziomów…moją opinię o bit/code wygłosiłem już dawno że to wehikuł to dojenia na nieświadomce i że jeszcze nieraz wyciągną rączki po kasę…jak sam widzisz dużo się nie pomyliłem…głodu nie cierpię więc o swój pakiet się nie martwię, jeśli przypadkiem będzie dobra cena to sprzedam…na bananie cena zależy od wyobraźni kierownika karuzeli ale nie kuś ludzi 20-ką bo kapitalizacja przy takiej kwocie to 2,6mld!…tak samo nie wiesz kiedy dopuszczą akcje do notowań a jeśli choć trochę interesujesz się polityką to powinieneś wiedzieć że w dzisiejszej rzeczywistości odpowiednie organy kontrolne akurat twoje szczęście mają głęboko w czarnej czteroliterowej dziurze…nadal twierdzę że to makulatura ale czasem i makulaturę można dobrze sprzedać, co również wcześniej pisałem…najważniejsze to wiedzieć kiedy inwestujesz a kiedy spekulujesz i głównie o to się rozchodzi…