Tak, wiem, do mnie piejesz…jednak żadnej opcji nie trafiłeś, zresztą napisałem tobie wcześniej powód, nie zrozumiałeś, twoja sprawa…co do spółki, wyobraź sobie że masz super biznes z wizją na przyszłość, więc pewnie albo sam go rozwijasz albo szukasz wiarygodnego inwestora (czy na pewno stawiasz na bita/coda?, spółkę która praktycznie nic już nie robi i przeżera kapitał na potęgę?)…goście z PRO wymienili swoje udziały na miliony akcji i już na dzień dobry wirtualnie przy obecnym kursie mają ponad 100% zarobku…spółka PRO została zaocznie wyceniona na 50 mln, czy tyle jest warta, któż to wie? Może to okazja życia dla właścicieli i będą robić wirówkę z akcjami, może wartość niematerialną przeniosą do łańcuszka innych spółek i zostawią pustą wydmuszkę, sami wiedzą najlepiej ile to cudo jest warte lub że jest niewarte…biorąc pod uwagę wcześniejsze dokonania Bita/coda (a właściwie to brak jakichkolwiek dokonań) nie zdziwiłbym się gdyby to PRO było kupującym ale nie odwrotnie…jeśli twierdzisz że wszystko już wiesz możesz na przykład wytłumacz wszystkim po co CDT2 kupił akcje coda, bo chyba wiesz że kupił? Tutaj jest dużo ciekawych pytań a że już wiele przeróżnych akcji na bananie widziałem to nie jestem takim optymistą ja ty, tym bardziej w sytuacji kiedy widzę wianuszek spółek i brak znaczącego kapitału…tak jak powiedziałeś, każdy jest kowalem własnego losu i każdy sam decyduje na co wydaje własną kasę a wszystko co powyżej to tylko moja prywatna opinia i tylko tak należy ją traktować…popcorn, cola, glasy 3D, niezmiennie…