@Arbiter Nie bardzo wiem do czego pijesz? Może dla zupełnego laika lub niedzielnego inwestora roczny raport wygląda przeciętnie. Spółka ma 4mln na funkcjonowanie (2,8 mln czystej gotówki plus 1,2mln w naleznosciach) i to przy inwestycji w dwa duże IP czyli Tormentora i Paranoid, a to,że wykazali stratę stricte księgową to może działać tylko na mało doświadczonych inwestorów,którzy nie potrafią przeczytać całego raportu tylko patrzą na "magiczną"rubryke-zysk netto. Powiem krótko,ja osobiście dziś powiększyłem pakiet korzystając z niewiedzy akcjonariuszy i spokojnie czekam na Succubusa w Epic Store, wersję konsolową,płatne i darmowe DLC do niego, Agony VR oraz zupełnie nową odsłonę Succubusa X(wersje stricte erotyczną) i to tylko w tym roku. Nie wspomnę o największych tytułach w kolejnych latach. A tak z ciekawości jaki masz tutaj interes skoro wg Ciebie jest tak źle? To jakaś forma masochizmu z Twojej strony? Nie musisz odpowiadać, każdy ma świadomość po co tutaj hejtujesz tylko szkoda,że wykorzystujesz niewiedzę innych i żerujesz na ludzkich emocjach.