Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Jak BGŻ BNP Paribas traktuje swoich klientów - przestroga

Jakie te banki (bank) to zły twór. przychodzi kobita do banku wpłaca kasę żeby uregulować zadłużenie i --- no właśnie i nic nie powie ze chce zamknąć rachunek.... a potem lament i placz... i mąż wyzywa wszystkich od debili i złodziei... no ale przecież ona o tym pomyślała a my powinniśmy wiedzieć. ''Kurcze powinieneś (Twoja żona) dostać 2 dokumenty- na zamkniecie limitu i konta, a nawet 3 na kartę debetową.... dziwna sprawa.'' powinna ale klienci traktują pracowników jak jasnowidzów... a potem lament 
-Pani siedząca z prywatnym telefonem na obsłudze w czasie kiedy kolejka czeka.. kolejny jasnowidz - mamy służbowe ajfony i samsungi - i tak pracujemy tez przez telefon!!!
-Miła pani w banku dała mi jeszcze radę poczekamy kilka dni jak się wszystko wyzeruje sprawdzimy wszystko jeszcze raz i dopiero zamkniemy rachunki. I tak uczyniliśmy. Jeszcze zostawiłem 50 zł extra na koncie jakby brakowało jakieś złotówki gdzies tam to niech se wezmą. mija 10 miesięcy ni i ZONK mam komornika na koncie w innym banku. Kroi mi 1450 zł. 
bajka!!! najdroższe konto kosztuje 25pl m-c *10 to 250zł --proszę napisać czego Pan nie spłacił ??? kredyt ?? Karta ??? -- bo rozumiem ze wydał pan dyspozycje zamknięcia rachunku a nie wszystkiego co pan miał w banku --- my nie wróżymy z oczu i fusów -10 dni walczyłem o zamknięcie splaconego kredytu a teraz czeka mnie walka o otrzymanie zaswiadczenią o spłacie a jest to mi pilnie potrzebne do zakupu mieszkania -- 
kredyt zamyka się automatycznie z data po ostatniej racie ! czy był spłacony przed terminem a klient nie chce rozumieć ze trzeba poczekać do następnej raty i po tym terminie będzie zerowy ??? zaświadczenie jest wydawane na prośbę klienta (nie trzeba się o niego bić ) niestety trzeba za nie zapłacić i chwile poczekać... Pamiętajcie kochani klienci --- jak wy do nas z pięściami to my tez was tak traktujemy... nie oddamy co prawda ale tez nie pomożemy a wszystko będzie odbywać się standardowa droga!!!