Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Ja Mądra Karolina pomyliłam się !!!

obejrzałem sobie wykresy i dochodze do wniosku z przerażeniem ,że mamy szanse znieść całe 100% wzorstu

a teraz opowiem wam jak było drzewiej gdy na rynku były przejściowe trudności a Bogiem był niejaki Ziutek
przychodzi chłop do sklepu po zakupy i pyta sprzedawce /wiadomo trudności/
zapałki sa? ,są odpowiada sprzedawca , dzięki Bogu poprosze
sól jest? jest , dzięki Bogu poprosze
papierosy są? są, dzięki Bogu poprosze
sprzedawca się zdenerwował bo byl z ramienia i po lini i krzycza na chłopa ,nie dzięki Bogu tylko dzięki Stalinowi,przerażony chłop uszy stulił i pyta
chleb jest ? nie! ,dzięki Salinowi odpowiada chłop
masło jest ?nie! dzięki Stalinowi
cukier jest ? nie! dzięki Stalinowi

no więc możemy to przenieść w czasy dzisiejsze
i powiedzieć :bezrobocie spadało? tak, dzięki Kaczorkom
wzrost gospodarczy był? tak był , dzięki Kaczorkom
to dzięki Kaczorom tylko dzięk Tuskowi,dobrze ,dobrze
inflacja wzrasta? tak, dzięki Tuskowi
bessa jest ? tak ,dzięki Tuskowi
recesja następuje ? tak!,dzięki Tuskowi
wzrost jest ? nie ! dzięki Donaldowi

no i zobaczcie jak historia się powtarza dzieki jedynie słusznym będącym u wadzy
dlatego też popieram Donalda,to mój idol

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SWIECIE 0,28% 71,00 2012-05-11 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.