Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,54 zł , zmiana od tamtej pory: -74,02%

Re: Ja dzis sprzedalem.

nie ma co narzekać...i tak wzrosło "niebotycznie" i mogłem co nieco sprzedać wyłażąc z totalnego "dna"...jeszcze pakiet mi został i korci, żeby się pożegnać po raz 4y i chyba ostatnio z MIR-ką...cierpliwość wytrzymała ogrom czasu i nie wiem czy doczekam tej "wielkiej" nowimy co nam zaserwują, qcze, mam dylemat i wtedy zejdziecie w okol.dolnych lub nizej patrząc na arkusz (może ukryciaków jest trochę)...a co do Bumechu wspominam kilkanaście m-cy temu jak tam siedziałem w okol. 1pln i bujało i już wstępowała armia co szykowała giełde na 10-50-100pln, tam to mieli opowieści cale tiry, hehe, opamiętałem się w odpowiednim momencie i już nie wrocilem, ale sledze caly czas i widze, że teraz nowy podmiot stworzyli. Ciekawe czy po to, żeby całość co się tyczy BUM przenieść ? taka ilość przekrętow jakie tam zaserwowali to TOP100 naszej bananowej jak nic...a jak nic kontrakt na 29l obowiązuje ich póki co, ciekawe jazdy się szykują

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -6,50% 0,75 2026-01-28 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.