Pomyślcie jaką jesteście kupką forumowych, rozjazgotanych nieudaczników. Ten cały wasz JApan ciągnie z was druta tak jak i ja to z was robię. Manipulacja, ludkowie, manipulacja bezładną, bezmyślną masą.
Wracając do JApana, który wieszczył spadek do 1,5. Jeżeli sam na to liczył to do tej pory nie kupił. Nie po to sprzedałem ponad 100 tyś akcji w przedziale 1,80 - 1, 72, żeby teraz siedzieć z założonymi rękami. Prawie wszystkie akcje sprzedawane w przedziale 1, 56 - 1, 53 są moim łupem. Dużo wody z niejednego bajora musicie wypić, żeby nauczyć sie pływać nie mówiąc o łapaniu ryb.
Moja średnia zakupu na MNI to znacznie poniżej złotówki. Każda moja transakcja to zarobek. Nie macie pojęcia o giełdzie i to na szczęście wasz problem.
Do poziomu 1,53 czekam z małymi pakietami, licząc że znajdzie się wam podobny frustrat i nieudacznik i sprzeda PKC. Jak spadnie niżej, to będę kupował niżej. Wczoraj 4000 sztuk sprzedałem po 1,6 a odkupiłem po 1,56 tylko 1200 na zamknięciu. Jestem na tyle dużym graczem, że moja prowizja transakcyjna to 0,19% a day treydingowa 0,1%. Umiecie tylko narzekać i jeszcze raz powtarzam, nie macie pojęcia o giełdzie a podstawą jest to, że nie macie kasy do gry i tchórzycie przed ryzykiem.