Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Interwencje

Ostatni pseudo raport:
"Powyższe dane nie były badane przez biegłego rewidenta."

Powołać do zbadania veno revidenta.

Panowie, spółka może próbować podbić kurs pod 9 gr ale to nic trzeba się wziąć za nich i tak. Tylko za co podbiją?:)
Musieliby podbić do 15 gr, a wiemy, że to nie realne.

Pamiętajcie, że tu zaczną pisać też słupy prezesa, do ośmieszania tej akcji i zniechęcenia.
Pamiętajcie, że słupy mogą też wejść do SII celem zbadania gruntu, a potem sugerowania Wam do zmiany decyzji. Polecam każdemu z osobna badać wszystko samemu i analizować słowa. Pamiętajcie, że z takimi osobami nie ma co się...

Zobaczcie jak Oni to wszystko robią. Nie potrafią dotrzymać terminów, "obietnic".

Przypomnijmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P. Kuich mówi o niedowartościowaniu spółki, akcji.
Kurs zleciał na pysk z 9 gr na 3 od czerwca.
Niedowartościowanie? Co robi prezes i zarząd?

Obiecywali skupienie z rynku akcji.
Do dnia dzisiejszego NIKT nie posiada 5% akcji.
Jedynie SII posiadało więcej.

Mówi o emisji po 7 gr.
Dziś widzimy emisje zaklepaną po 3 gr.
Jak ma się odbyć emisja z powodzeniem, kiedy akcje są po 3 gr?
NIKT nie obejmie emisji I BARDZO DOBRZE!
W końcu trzeba nauczyć tych Panów, że już kasy od Nas nie dostaną, NIECH W KOŃCU ZACZNĄ DZIAŁAĆ!

Sama emisja pozostawia wiele do życzenia.
Cena NE została podana...tak jest za 5 dwunasta!

Kolejnym dowcipem jest:
TAK JEST DEBIUT!!!
Data tego wspaniałego rozpoczęcia była na...Lipiec-sierpień.
Hallo dzień dobry tu dzwoni wrzesień!
Jutro mamy 1 września, a debiutu nadal nie było.
Bajkopisarze, mamy wakacje i...
Tak wiemy gorąco, pada i w ogóle...śmiech.

Przewiduje debiut na koniec września ew. październik, a w najgorszym razie listopad.

Zdjęcia, filmy...
Ok, dobrze niech się promują, jestem za ale tu także terminów nie potrafili dotrzymać.
Pamiętacie jak pisali o terminach z helikopterem, montażem filmu?
Data ta również przeszła do historii, a jutro mamy kolejny miesiąc.

Wątpliwości pozostają z:
Silnikiem, dlaczego nie pokazali go podczas pokazu w czerwcu?
Nie było? Był ale...?

Lee Noble
Ok, jestem za tym człowiekiem, jednak patrząc na jego minę coś mi mówi, że coś tu nie gra.
Co się stało, że w czerwcu było ni jak, a kiedy przybył Noble od razu się ruszyło?

Najgorzej wypada sam Prezes AA!
Spójrzcie tylko na jego sylwetkę, sposób prezentowania się, czy chociażby same składanie słów i prezentacja działa i spółki, która ma zadebiutować.
Jego prezentacja w ostatnim materiale (chyba) w Polsacie lub panoramie (mniejsza z tym), facet po prostu się jąkał.
Jest sztuczny!
Widać, jak ma wypracowaną formułkę, której chyba jednak się dobrze nie nauczył.
Od osoby, która reprezentuje spółkę powinno bi coś ciepłego, że ludzie chętnie kupią akcje. Musi być widać po osobie, ze wie o co chodzi, nie ściemnia DOTRZYMUJE TERMINÓW.

Przepraszam ale lepsze wrażenie robi na mnie Pan Kuich. Owszem też mam do tej osoby niesmak jednak pojedynek między K, a T wygrywa K.

T to dla mnie dzieciak, który jeszcze nie wie o co chodzi.

Co polecam?

Wejść w SII, spotkać się porozmawiać.
Jak to zrobić?
Założyć bloga nawet w tej samej domenie co veno.
Założyć stronę z możliwością logowania i udostępnienia TYLKO członkom SII, najlepiej poza granicą kraju.

Sprawdzenia raportów pod względem fałszowania ich. Powołać do tego celu odpowiednie osoby.

Sprawdzenia umowy dotyczącej Fenix i gwarancji Nobla pod względem współpracy.

Objęcia dużego pakietu akcji i dymisję Prezesa Tomkiewicza oraz zmian w członkach rady nadzorczej, inaczej mówiąc oczyszczenia.

Zawiadomienie w najgorszym przypadku KNF.

Jeżeli potwierdzą się nasze obawy dotyczące publikacji materiałów zgromadzonych na venowatch (nie popieram ani nie jestem przeciw blogowi ale warto wszystko przyjąć do świadomości), powoła odpowiednie służby, organy i ludzi do zamknięcia osób odpowiedzialnych za kłamstwa, malwersacje, manipulacje, defraudowanie pieniędzy oraz manipulację kursem poprzez słupy i/lub kolegów z innych spółek.

Uwierzcie, ze wszystko da się udowodnić. Kwestia tylko czy chcemy i czy zrobimy to.

Pamiętajcie, media taki temat bardzo szybko chwycą, zaczną się odzywać osoby, które bardzo chętnie pomogą. Smród jaki będzie si ciągnął za tymi osobami pozostanie na bardzo długo plamą na tle rynku NC oraz odbije się echem na GPW.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.