Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,90 zł , zmiana od tamtej pory: -89,87%

Re: Inno-Gene - Podsumowanie

Dzięki gieldowydziobak, dobrze znowu Cię zobaczyć. Moje symboliczne podsumowanie inwestycji to ukłon podziękowań w stronę osób, które również tworzyły w ramach forum merytoryczne treści. Na Nowy Rok przyjmuję nowe założenia uwzględniając nową rzeczywistość. Wszystkim inwestorom skupiającym się na spółkach covidowych, można życzyć wzrostów. Jestem daleki od przekreślania tego scenariusza. Mój udział w forum jest subtelny jak widać, piszę rzadko i przekazuję edukacyjne treści. Piszę także tylko o inwestycjach, których jestem pewien. Jak dotąd wypowiadałem się na forum jedynie dwóch spółek: Biomedu Lublin oraz Inno-Gene. Na pierwszej zaznaczyłem swoją obecność przy kursie około 3 pln, który w ciągu pół roku wzrósł do ponad 30 pln. Kolejną inwestycją była Inno-Gene, na której zaznaczyłem swój udział na forum przy kursie 17,7 po raz pierwszy, a po drugim poście notowania trzykrotnie uderzały o szczyt blisko 100 pln za akcje, ostatni temat z serii opublikowałem przy kursie zbliżonym do obecnego. Można to sprawdzić. Przekazuję wyłącznie swoje spostrzeżenia. Nie dzielę się radami co do zawierania transakcji. Daję od siebie analizy i poznaję inwestorów, którzy również dzielą się ze mną spostrzeżeniami. Całą resztę wulgarnych i głupawych wpisów lekceważę. Mam w zwyczaju wchodzić w inwestycję tylko raz, dlatego nie będę komentował zamkniętej pozycji. Forum powstało w zamyśle dzielenia się spostrzeżeniami, dlatego korzystam z obserwacji innych inwestorów oraz dzielę się własnymi. Nie dywersyfikuję portfela i mam zawsze tylko jedną lub dwie pozycje, które znam na wylot, dlatego staram się dokonać dobrej selekcji przed zawieraniem transakcji. Średnio inwestuję w jedną/dwie spółki na pół roku, więc kolejne półrocze spędzę skupiając się już na innym temacie. Powodzenia Dziobak. 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.