Inwestuję zgodnie z wcześniej obranymi założeniami. Inno-Gene nie jest pierwszą spółką na temat której wypowiadam się na forum. Koniunktura pandemii zdominowała rok 2020 i przyjmuję, że 2021 będzie czasem ograniczenia skali zjawiska. Czekałem na komunikat o sprzedaży do końca grudnia. Taki cel obrałem i w razie gdyby pojawił się ten komunikat o realizacji minimum sprzedażowego, byłem gotów na znacznie dłuższy termin trzymania akcji, a nawet zwiększenie zaangażowania. Nie zachęcam do zbycia akcji, ani do zakupu w tym momencie i nie zachęcałem wcześniej. Interesuje mnie gromadzenie i wymiana wiedzy z innymi akcjonariuszami. Poznaję w ten sposób różne punkty widzenia i wnoszę wiedzę, którą można zawsze zweryfikować w sieci i literaturze. Zawsze przyjmuję żelazne kryteria według których inwestuję, wchodzę i wychodzę z pozycji. Zainwestowałem w Inno-Gene licząc na masową sprzedaż testu RT-LAMP do końca grudnia. Nie pojawił się na ten temat do końca roku komunikat. Nie podejmuję się rozmowy o spółkach w których nie posiadam udziałów, bo szanuję swój czas. Nie zdradzam następnych kroków inwestycyjnych, a jeśli mam czas to po prostu piszę na forum spółki, która mnie zainteresuje. Dziękuję raz jeszcze tym z Państwa, którzy dostarczali źródła i opracowania z których sam osobiście skorzystałem. Od siebie opublikowałem trzy części swojego opracowania, pierwszą część przy kursie 17,70, po pierwszej i drugiej części notowania trzykrotnie uderzyły o poziom ponad 90 pln, trzecią, ostatnią część napisałem przy kursie 24,60. Można to sprawdzić. Do każdej inwestycji przystępuję z pewnymi założeniami. Życzę wszystkim akcjonariuszom Inno-Gene sukcesów inwestycyjnych.