Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,30 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Informacja GPW na temat wycofania nas z obrotu

Pojedyncze maile, monity, jakieś skargi - nic nie zmienią......Chyba, że byłoby ich
przynajmniej 500. A doskonale wiecie, że nie ma na to szansy. Jest natomiast szansa
na to, że do sympatyków PAH dołączy wielu - bo się robi grożnie a PAH staje się
jedynym ratunkiem.

W obecnej chwili to PAH interweniuje w KNF, wydaje się, że z podobną interwencją
należałoby wystąpić do GPW. Nie ma wyjścia - zasypywać ich korespondencją a kopie
kierować do wiadomości do Zarządu i RN HAWE. Żeby nie mogli powiedzieć, że nic
nie wiedzieli........

Gnębi mnie myśl, żebyśmy sami zwołali WZA! Ja wiem, pewnie nie będzie to skutkowało
prawnie (a może jednak) - ale będzie miało niesamowitą wymowę propagandową. Cała Polska
zobaczyłaby jak drobni akcjonariusze stają rozpaczliwie w obronie własnych majętności.
Zaprosilibyśmy prasę, każdy uczestnik musiałby przejść normalną procedurę uczestnictwa
w Walnym. Wymowa byłaby kolosalna!

Eeeeeeee, kurcze, kończę, bo może głupoty wypisuję........Tonący chwyta się brzytwy.........

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.