Prawie 3 lata czekania here...co prawda odkupiłem akcje dopiero niedawno (właściwie po tej samej cenie co sprzedałem..), ala wiem że niektórzy ludzie dłużej czekają tutaj i trzymają i pewnie boją się powtórki z Jujubee (długie oczekiwanie, ostatecznie beznadziejnie poprowadzony marketing okołopremierowy, martwy Discord, sama gra 5/10) ale tutaj ratuje nas tak czy siak przejęcie więc nie powinno być aż tak źle nawet przy skopanej premierze. Tam nie było nic.
Copium inhalation sounds
Imho takie podejście spowodowane chęcią ogłoszenia daty dema i pełniaka jednocześnie lub w bardzo krótkim odstępie czasu, być może nawet w ramach jednego trailera. Gdyby mieli samo demo to już raczej mielibyśmy datę demo.
No ale to już zgadywanie moje takie. Wiemy, że nic nie wiemy poza tym że nadal nad tym pracują i wszelkie znaki na niebie wskazują, że faktycznie to to wyjdzie. To już coś. To że to aktyw podwyższonego ryzyka to chyba każdy jest świadomy więc poczucie lekkiej grozy przy zakupie to sygnał poprawnie działającego instynktu samozachowawczego.