Spekulant chyba masz lepsza wglad do mojego rachunku maklerskiego niz ja sam... Nie masz zielonego pojecia o tym ile skupilem ale co jakis czas smiesz twierdzic ze nie kupilem nic gdybys byl "normalny" to moglbym sobie zadac trudu aby Cie uspokoic i nie tylko napisac kiedy i ile kupowalem ale tez to udowodnic ale nie mam takiego najmniejszego zamiaru zrobilem to raz zeby wyjasnic chopakom typu wariat, nwa i paru innym ( normalnym ) co sie stalo i uciac jezyczki typkom Twojego pokroju bo w przeciwnym wypadku jeszcze do teraz pewnie zasmiecalibyscie nam forum piszac o tym mega pakiecie 75 k i mieszali mniej kumatym w glowach ;] Dla Ciebie tego nie zrobie z jednego powodu dla mnie nalezysz do grupy typu 4.5 , mis itd jeden i drugi rzucal teksty jak to po wlanym bedziemy sypac akcjami ( dla mnie jakas paranoja bo ani ja ani zaden z chloapkow nie jechal na walne po to aby po nim dobierac czy tym bardziej sypac mamy swoje pozycje i czekamy cierpliwie ) Ci wymienieni powyzej oczywiscie wiedzieli lepiej od nas co bedziemy robic ze sowimi akcjami a Ty sie po ta błazenade podpinales/podpinasz sugerujac nie tylko ze nic nie kupuje ale tez ze czekam na walne bo po nim kupie po 30 gr I to jest powod z jakiego w 90 % przypadkow nie odpisuje na Twoje teksty a co za tym idzie nie dowiesz sie czy odkupilem, ile itd. cya