Forum Giełda +Dodaj wątek
Na razie możemy się kisić, może jeszcze komuś sie znudzi i nam rzuci. Na razie nie ma zysków, a na dobrych spółkach które przeszły w koncu na główny nie ma też od razu dużego wybicia (zob. wykresy EEX, ADV, itp.) .
Co do planów, to myślę, że będą robić to, co piszą, czyli budować po kolei to wszystko i w ciagu dwóch lat wejdą na główny. Ważne jest też gdzie będzie wtedy rynek, bo 2012 zapowiadają kiepski, ale potem ma być lepiej, może Stany w 2013 podwyższą stopy procentowe. Jak się dobrze wstrzelą, to zarobimy i 6 zł. na akcji. Ja sie trzymam tej ceny i wcześniej nie sprzedam. Weź też pod uwagę, że to jest spółka nie tylko rozwojowa, ale też dywidendowa. (Dlatego przemyśl jeszcze tę decyzję sprzedaży za rok!)
Ktoś ich pewnie będzie chciał kiedyś przejąć, ale warunki wezwania też mogą odrzucić; oni są bardzo ambitni, a ja lubię ambitnych ludzi.
Jak tam Twoje wskaźniki?
Mnie wyszło za trzy lata przy tych liczbach jakie wcześniej napisałam c/z= 6.25 przy cenie 6 zł. na akcję, oczywiście, cha, cha, cha!
  • info Autor: max24
  • Re: info Autor: ~staszek
  • Re: info Autor: ~krecia
  • Re: info Autor: ~Olinek
  • Re: info Autor: ~s-blade

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WIDOKEN 7,14% 0,30 2013-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.