Masz Kernela i Deweloperow w portfelu ? xD Serio ? :))) Faktycznie sie nie dogadamy ;) ale powodzonka ;) mnie by urwica strzelila jakbym wiedzial ze mam w portfelu cos co bedzie spadac w najblizszych miesiacach/latach....nie pakuje sie w takie tematy patrze na 3-6 miesiecy do przodu bo moim zdaniem dalej nie da sie przewidziec co bedzie. Zmieniam swoje decyzje i jestem w nich niekonsekwentny jesli widze ze cos idzie nie tak jak sobie wyobrazalem wywalam smiecia z portfela bez sentymentu nie kocham sie w spolkach...wystarczy jedno info ktore wybija spolke z mojego obrazu tego podmiotu w okresie 3-6 miesiecy i skracam sie na podmiocie albo wywalam calkowicie. Moim zdaniem to bardzo dobra strategia inwestycyjna ale wymaga stalego ogarniania tematow i monitoringu nie jest to inwestowanie na zasadzie kup i zapomnij....chociaz jak jestem pewien spolki (a sa nieraz takie sytuacje ze wiem ze bedzie rosla np. przez 2-3 tygodnie to czesto loguje sie po sesjach na bankiera zeby nie kusil sell zeby nie sciac zysku za wczesnie. Wszystko ;)