Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: HTL STREFA info

Dzieki wielkie za komentarz, wiem ze spoleczka bedzie szła w góre zwłaszcza przy takiej mocnej deprecjacji naszej waluty krajowej, nie dokupiłem po 4,70 a teraz się gniote co robic dalej, mam pare ładnych k zamrozonych w TUP jakos nie chciało mi sie sprzedac po 66pln przegapilem sprawe no to teraz mam po 5 :) zastanawiam sie czy przypadkiem nie zamienic na jakis czas TUPa na HTLka dodatkowo, jak uważasz, wczesniej pisałes ze tez wycofałes sie z nietrafionych inwestycji i wszedłes pełną parą w HTL, nie wiem tylko czy ten obecny kurs juz nie jest ciut za wysoki na takie manewry, ta nasza GPW jest nieobliczalna, przygląam sie tez bacznie LOTOSOWI, po realizacji swoich nowych inwestycji moce przerobowe znacznie wzrosną i w koncu zacznie przynosci duzo wieksze zyski, koniunktura na swiecie tez sie bedzie poprawiac a tym samym ropa w gore, no i mam dylemat, HTL, Lotos czy moze PKO BP -- masz jakies sugestie ???? z gory dzieki, pozdrawiam serdecznie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HTLSTREFA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.