Kurde, carslberg, skasowało mi sie jak do ciebie pisałem ale trudno napiszę jeszcze raz bo chcę cię potraktowac powaznie. Wielokropek i emot w twoim poście świadczą że nie traktujesz mnie powaznie. Otóz na razie w ogóle nie myślę o spylaniu tego waloru, mało tego nie pieprzę się w granie na spadkach o 2 % bo mi sie nie chce a mógłbym przy tej płynnosci pobawic się kursem. Powiem ci więcej. Obecna cena jest tak atrakcyjna że poważnie myślę o lewarze na zakup kolejnej partii podobnej do tej którą mam. Jak sobie policze koszty lewara 25% rocznie to jest to śmieszna cena bo kurs za rok będzie w kosmosie wobec dzisiejszego więc wszystko uzasadnia lewar. Tak wszyscy zrobią w hossie a na tym papierze już jest hossa kolego. Nie lubie lewarowania ale tu pokusa jest ogromna i takie działanie uzasadnione wobec tego co spółka pokazuje i pokaże. NIe robię wydarzenia z tego co zrobiłem z przeparkowaniem kasy stratowej tylko dzielę się z wami swoja radoscią której tak mało teraz na forach. To troche była chłodna analiza, trochę fart. Traktuję ten walor jako inwestycję,nie jako obiekt gry, na innych papierach sobie intradaya uprawiam i tyle a tego nie ruszę jeszcze długo. Ta spóła to fabryka kasy, już tego doswiadczam. jak jesteś na giełdzie jakis czas to pewnie pamiętasz rankingi wzrostów w hossie po 800-1200% rocznie na niektórych walorach. Oto właśnie jeden z nich, tyle że tu masz do czynienia z papierm który wzrosnie fundamentalnie, nie zaś spekulacyjnie a moż ei jedno i drugie, tym lepiej. Pozdrawiam.