Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Gerg napisz coś optymistycznego bo zwariujemy !

To było do mnie? Jak to ma się do treści postu? Chciałem wiedzieć jak sobie kalkulujesz ryzyko :). Naprawdę myślisz, że my gdzie zarabiać tylko naganiać na spadki na trupie giełdowym by zarobić na DT? Teoria jest równie naiwna co wiara w Atona :)). Na forum to co najwyżej można przekonać przez kilka miesięcy przekonać kilka osób z małym kapitałem do swoich poglądów, co praktycznie nie wypływa na kurs i nie umożliwia DT. Śmieszna teoria. DT się teraz zajmuje, przyznaję, ale na S&P500 (nie na Atonie z 10k obrotu który wiecznie spada :)))) bo na akcjach się nie da teraz zarobić. Swoją drogą poprzednio twierdziłeś, że jestem opłacany przez Amerykanów chcących kupić Atona. Dziwna niekonsekwencja.

No właśnie nie wiem po co piszesz na forum. Skoro kupujesz to powinieneś naganiać na spadki, czyż nie? A tak tylko ubrałeś kilku nieszczęśników po 3-7 zł, może złamałeś komuś życie? Strata 50% kapitału to nie żarty, a w perspektywie 80-90% możliwe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.