Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: gdzie jest ZEG???????????

Witam
No sie nam porobiło zwala na cale linii wszystko jak by tego wezwania nie było to penie ZEG tez by szorował doły.
Mam straszny dylemat poważnie sie zastanawiam czy nie oddać na wezwaniu, co prawda jest jeszcze troszkę czasu może sie sytuacja poprawi (choć wątpię) Na pewno ZEG jest dobra spółką tylko mi sie wydaje ze obecnie są lepsze np Azoty Tarnowskie przy tej cenie to darmocha na pewno szybciej tam będą wzrosty. Poza tym Rafako pasowało by uśrednić, Rafamet tez ładnie po tej cenie wygląda???????????????
Jedynie co mnie martwi to to ze ZEGa brałem po 43i 47 wiec strata będzie, poza tym niezmiernie istotna jest kwestia jak zachowa sie kurs spółki po tym jak czas wezwania minie. Wydaje mi sie ze kopexy będą obsuwać kurs. Puki co cena wezwania czyma cene akcji, bardzo daje do myślenia FF poniżej 5%???????????
Same dylematy ?????
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ZEG 2,86% 15,15 2010-12-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.