Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,70 zł , zmiana od tamtej pory: -28,38%

Re: GDZIE CI FACHOWCY

Dobrze, ze Koledzy dyskutanci jednoglosnie "zagdakali " KSIAZKOWEGO PRZEBITKOWEGO. Jego madrosc polega na tym, ze fachowiec powinien kupic PAT przed wybiciem _ moze po 1,35 zl i sprzedac oczywiscie na gorze a wiec powyzej 5,00 zl. Idac za ta rada kupie jutro INVENTION MED za 30 tys zl, tym bardziej, ze ktos od okolo roku pisze na roznych forach, ze z obecnych groszy KIEDYS bedzie "chodzil " powyzej 5 zl za jedna akcje. Podobnie za 20 tys kupie MEDAPP, ktory kiedys juz mialem , on ma naprawde super "produkty " , wspolpracuje z MICROSOFTEM / bez bajeru/ i jesli TYLKO uzyska certyfikat na sprzedaz w AMERYCE, to jego cena bedzie prawdziwa HAMERYKA. Musze, potej dobrej radzie, przypomniec sobie inne wielkie atrakcje, po tej ,osobno nie wracam. np taki ZREMB za 3,00zl z b. malymi groszami bedzie KIEDYS po 10 zl. Wlasnie .. KIEDYS. . Zachecony rada KSIAZKOWEGO , obserwujac od pewnego czasuHEMP / konopie, moze narkotyki medyczne beda / kupilem dzialke sondazowa na minus 2 % i sprzedalem na plus 12 %. Szybko dodam, ze rzadko tak trafiam , bo ktos mi zarzuci wiadomo co. Dwa razy napisalem , ze mnie " ubrali " w PAT i ja te potrojna kurtke szybko zrzucilem na + 8 do + 11 %, to ktos mnie tak zrugal, ze nie wiedzialem gdzie sie schowac. Oczywiscie dlatego tu jestem ze PATENTUSA mam duzo, nie pisze PATA , bo PAT to jest remis a kazdy na gieldzie chce wygrywac , remis to jest strata ..... czasu. Jeszcze dodam, ze mam duzo jak na moje wyksztalcenie ale nawet w przyblizeniu .. nie ma mowy. Ktos kilka dni temu mnie zrugal, ze mam mentalnosc leszcza. Wiec niech tak uwaza.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PATENTUS 0,00% 2,65 2026-05-29 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.