Dnia 2017-07-07 o godz. 17:32 ~becher napisał(a):
> Myślący! Słów podziwu dla Ciebie braknie.........
> Rutkowski przy Tobie wysiada! Ale jak tą wiedzę wykorzystać?
> Obawiam sie, że utknie to wszystko na dotychczasowym poziomie.
> Nie widzę chętnych na dotarcie do mediów choć prosi sie o taki ruch PAH.
> Jeżeli Wyborcza zaczęła pisać o nieruchomościach CFI to pewnie i ten Twój
> ogromny materiał by ich zainteresował....I wszystko to, co z HAWE zwiazane.
> Ale Wyborcza to nie ten sam kierunek co dzisiejsza władza więc wszystko
> może zostać uwalone......Wypada ufać, że znajdą sie dziennikarze którzy
> pojdą Twoim tropem, myślący. Porzadni znajdą się wszędzie, i na lewicy, i na prawicy.
> A tutaj są tematy które w kazdej prasie byłyby szlagierem......
>
> Tylko rozgłos medialny może zmienić upadek HAWE. I nikt PAH nie zastąpi
> w takim dotarciu do mediów......PAH powstało świadomie, ma swoich
> członków i swoich sympatyków. Każdy inny, każdy solo, to kropeczka
> bez znaczenia. PAH włożyło ogrom pracy w naszej obronie, trzeba wierzyć,
> że pójdą w kierunku "Media".....
>
> Myślący! Możesz być dumny z siebie!
__________________________________________________________________________________________________________
Dziękuję koledze Falencie i Tobie Becher, tylko że nie robię nic nadzwyczajnego bo ta wiedza która tu prezentuję jest praktycznie ogólnodostępna.
Raporty giełdowe, Wpisy z KRS, są ogólno dostępne. Zresztą rozmawiałem z adwokatem w tym temacie i mi mówi żeby głównie się takim czymś posługiwać w wypowiedziach publicznych, bo za publikowanie faktów nikt mnie nie pozwie.
Tutaj wystarczy jedynie łączyć fakty.
Skoro jestem tylko zwykłym szarakiem i jestem w stanie do logicznych wniosków dojść, więc pomyśl sobie jakie możliwości ma prokuratura czy syndyk...
Na pewno wiedzą z jakiego numeru konta na jaki numer konta przelano 92 mln zł z ORSS, jakie było nazwisko posiadacza tego konta itd.
Gdyby śledczy się wzięli konkretnie za Restatę to na poniedziałek te pieniądze by były spowrotem.
Albo gdyby rodzinie K. zabezpieczyli mienie ruchome w postaci kamienic, to wszyscy by śpiewali jak z nut.
Przypominam że trwa śledztwo w sprawie, tutaj już upadłość ogłosili a tam jakoś nic się nie dzieje.