Autor: ~Zenek [89.79.108.*], 2013-02-04 23:51
"ja" nie udzielasz na forum żadnych konkretnych informacji po za takimi: byłem na walnym, więc wiem lepiej.
>>>>>> a znasz jakis dobry powod zebym tu opowiadal wszystko co dowiedzialem sie na walnym ? bo ja nie :)
Komunikat Grzybowskiego okazał się kapiszonem. Domniemany, przyobiecywany termin pierwszych, ważnych informacji, to czerwiec - przyznasz, że było to dla Ciebie zaskoczeniem.
>>>>> zaskoczeniem jest tylko ze glosowanie dopiero w czerwcu a na wazne wiadomosci czekam o wiele wczesniej
Warranty. Ja nie rozumiem, o co tu chodzi.
- Jakie były koncepcje na forum (Kazik?), aby zgromadzić kworum? Są prostsze sposoby: dwa ogłoszenia o zwoływaniu forum, dzień po dniu.
>>>>>>>>> ale to odwlekloby sporo w czasie glosowanie ! walnego nie da sie zwolac z dnia na dzien
- Bomi naprawdę tak gorączkowo potrzebuje tych 10 mln? To w sumie drobna kwota.
>>>> moze i drobna ? zalezy jak dla kogo :) i bardzo sie przyda jak najszybciej,zamnkniecie restrukturyzacji itp.
- 3 miesiące od uchwalenia "akcje za długi" i prezes się wymawia, że nie zostało przez sąd zarejestrowanie podwyższenie kapitału, więc nie można było rozpocząć zapisów na warranty.
>>>>>> zaraz , zaraz , te waranty to nie sa na zadne zapisy tylko dla wierzycieli za czesc dlugu wiec tu nie bylo pospiechu.
A teraz można? Można wpłacić kasę na ratowanie Bomi, chociaż sąd będzie deliberować 3 miesiące o technicznej czynności - wpisania do rejestru warunkowego podwyższenia kapitału.
>>>>> mozna i nie ma tu zadnych cudow , odpowiednio sformulowana umowa i to wszystko , nie trzeba czekac 3 miesiace na kase.
Ja pytam, a Ty nic nie odpowiadasz. Wymawiasz się tylko: nie byłeś, nie wiesz, nie rozumiesz.
Mam wrażenie, że jesteś jednym z tych wielu bomifanów, którzy słysząc wywiad Prezesa w TVNCNBC słyszą zupełnie coś innego niż ja
>>>>>> zgadza sie ,slysze co innego bo slysze to o czym prezes nie mowi i rozumiem dlaczego nie mowi .
. Na niekorzystne komunikaty zatykają uszy.
>>>>>jakie niekorzystne ?ja narazie takich nie widze