Jestem aczkolwiek sporo sprzedałem bo znalazł się chętny.Dla wzrostu kursu jest pocieszające ,że w najbliższym czasie nie spadnie poniżej 3,5 może co prawda nie wzrosnąć powyzej 3,7 ale to i tak dobrze.Ja miałem duzo więc ciesze sie i nie cieszę ze sprzedalem.Cieszę bo mam kasę na wejscie w dwa inne ciekawe projekty.Nie cieszę bo wierzę ,ze jest to aktualnie jedna z pewniejszych inwestycji na GPW.Jednak brak płynnosci uniemozliwia jakiekolwiek planowanie.Dlatego zostawiłem jescze troche ale tego juz nie ruszam.Do ceny 6 zł a wtedy będzę sie zastanawiał co dalej.Póki co jednak jeszcze ktoś ma kilkaset tysięcy na wydaniu i szybko kurs nie ruszy no chyba ze kupujący jeszcze zechce łaskawie wziąść te kilkaset tys.w cenie około 3,65?
Tak czy owak jeszcze nigdy tak bezpiecznie na ergisie nie było jak teraz z dwóch powodów jest ktoś kto pilnuje kursu oraz to że upłynniłem znaczną część walorów.A po trzecie juz nawet redktor tu nie zaglada a to oznacza ,ze ostatni mohikanin bessy umarł więc moze byc tylko dobrze.
Pozdrawiam