nie ma to jak sobie poprawić humor dobrym tekstem - "zleconko na 5zł" hehe :) tylko po co...? jeżeli EPL osiągnie 5zł to tylko wtedy jak rypną się wszystkie ważne indeksy a jak one się AŻ TAK rypną to chyba raczej wtedy się nie kupuje... no albo ja czegoś nie KUMAM ;) każdy ma swoją taktykę inwestowania i każdemu życzę dobrze, ja kupiłem EPL gdy chodziła po 5.20, nie sprzedałem ale dokupiłem gdy była po 6.10, potem znowu nie sprzedałem (bo silnych KONI się nie wyprzęga z wozu) i dokupiłem po 6.60 i nawet teraz nie sprzedałem a dokupiłem dzisiaj następny pakiet z samego dołka WIGu za 7.19! i gdy przełamie na stałe 8.05zł to dalej nie BEDE sprzedawał a jak się zacznie RYPAĆ albo będzie dłuuuugi MARAZM na papierze to po prostu będę wywalać jak to się mówi z "dołka" i jakoś nie czuję się jak ubrany leszcz :) a realizować tak zwane szybkie zyski to realizuję na jakiś ledwo podskakujących klaczach a nie silnych ogierach! taki lamęt i płacz czytałem jak duda była po 0,80gr że będzie spadać, a jak już była po 1.30 to byli tacy co swoją głowę dawali że to już koniec i na 100% będzie spadać, ci sami potem kupowali po 1.80zł, prawda że potem padła ale dude nie będe porównywał do EPL aby nie obrażać EPL ;)