Alicjo1992
Mnie NIE interesuje lajkowanie gdziekolwiek(X, czy linke, gdyż jestem z pokolenia "dziadków" i w moich czasach młodzieńczo-wczesno dorosłym, doceniało się co innego. Rozumiem, że dla średniego i młodego pokolenia socjalmedia są "być albo nie być", ale dla mojego - NIEKONIECZNIE!
Dlatego tym bardziej oczekuję od spółki publicznej, notowanej na giełdzie - transparentności!
Nie po to inwestujemy(nie jestem graczem dt, czy krótkoterminowcem), aby takich ważnych zdarzeń dowiadywać się tylko dzięki jednemu Akcjonariuszowi, jakim jest ice_goru (nikt z pozostałych tu piszących o tym nie informował!) i z całym szacunkiem do Niego!
Uważam, że to spółka WINNA być odpowiedzialna za właściwe komunikowanie się z rynkiem poprzez najbardziej dostępny kanał do swojego obecnego i przyszłego akcjonariatu, jakim jest ich strona internetowa!!!
To nie akcjonariusz powinien bawić się w "śledczego" ich aktualnych kroków w działalności, tylko zarząd powinien do tego dążyć, aby komunikaty (niewymagane przez espi), trafiały także do większego grona odbiorców/akcjonariuszy/potencjalnych nabywców!
Wówczas wszelkie zagrywki spekulantów/shorciarzy NIE miały by pożywki, że w spółce nic ciekawego się nie dzieje i zapewne będą przesunięcia terminów, na którym to czasie-żerują.