Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dziwne zdarzenie w Bomi

Nie znam historii miracullum, więc nie umiem zając stanowiska w sprawie podobienstwa.

Nie ufam IDM-owi. Byli animatorami i akconariuszami, a sami się wyportkowali w listopadzie 2010. Potem Leszczyński w marcu 2011 odszedł z bomizarządu.
IDM też wywalił bomimakulaturę po 7,xx
z czego sporo przeszło w portfel supernówki.
Ale wciąż nie widać, by na bomi zarobili...
Zresztą w swych raportach i w mediach mówili o bomistratach.

Wydawali rekomendy, które NIGDY nie spełniły się.
W tym niemal prostacko naganiające na kupowanie, choć kurs spadał na zbitą buźkę.

Na nic w bomi nie liczę.
Pisałem wiele razy, czemu sobie tu pisuję.
Nie będę powtarzał.
No i nie interesuje mnie, czy ktoś mi wierzy, czy nie bądź (nie) lubi itp.
To jest forum... ;-D

I nie pisałem o spekulacyjnym kupowaniu przy 16 gr.
Znów nieuważnie czytasz i przypisujesz bzdety.
Pisałem, ze kurs - IMO - spadnie do 0,16.
I czekam na to, by sprawdzić, czy trafnie przew2iduję kolejny raz ten spadek.
Zenek nawet zakłada 0,12 i nie ukrywam, ze nie wykluczam tego.

Natomiast pisałem, iż MOZE kupię w celach spekulacyjnych, jak spadnie na poziom 0,0x. Trzymaj się tego.
Ale zeby kupić, nawet spekulacyjnie, musiałbym widzieć MOCNE FUNDAMENTALNE przesłanki do wzrostów.
A tych od dawna nie widzę i nie wiem, kiedy i CZY zobaczę...
Bo wciąż nie wykluczam, ze na Gwiazdkę może nie być bomi na gpw...
Niemozliwe? Zobaczymy... ;-D

Pamietaj - napisałem "nie wykluczam".
Zebyś potem ty lub inni nie pisali, że niby tak twierdziłem... ;-D
Bo nie twierdzę, ale uważam za CORAZ BARDZIEJ prawdopodobne ;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.