Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dziwne zdarzenie w Bomi

Nie mam wpływu na twoje interpretacje moich słów.
Są twoje. I tyle... ;-D
Tak jak twoje podejrzenia, ze mam tu jakies zadanie... ;-D
Przypisujesz mi jakis autorytet, skoro wierzysz, ze mam jakieś zadanie do spełnienia?... ;-D
Jesli tak, nie jesteś oryginalny, no i ani pierwszy, ani opstatni...;-D

A czemu nie wklejam info optymistycznych?
Powody są dwa:
1. bo ich nie widzę
2. bo to co inni uznają za optymistyczne i krzyczą "rakieta", "odjazd" i takie tam - ja tego nie kupuję. A potem czas i rynek pokazuje, kto miał rację...

Dla mnie optymistytczne info jest takie, które ukazuje wzmacnianie fundamentów spółki, jej transparentność, pomyśł na biznes i zarabianie. A tego w bomi wciąż nie ma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.