Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dzisiejszy wysyp

Kto u Was tak ostatnio sypie, nawet przy minimach na zł jak się pojawi większy popyt to jest zasypywany. Kiedyś dawno temu posiadałem tą spółkę, po ostatniej przecenie się zastanawiam czy nie wejść. stało się coś złego, bo ja w zasadzie nic nie widzę takiego co by usprawiedliwiało taki zjazd. Produkty mają dobre, ja tusze np tylko tej firmy biorę choć troszkę droższe od konkurencji, to mi nie przysychają, jak np drukarka kilka miesięcy nie jest używana, nie tak jak z tuszami konkurencji (bardzo znanej i troszkę tańszych)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLACKPOIN 8,97% 0,32 2026-02-10 12:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.