1. Rozmawiamy o średniej 15zł, a Ty mieszasz ten temat z jakimiś 200zł, warowaniem na wątku i wywodach po korekcie ;) Who asked? Później się dziwisz, że ktoś nie rozumie Twojego toku myślenia.
2. Co do mojego pytania, nieświadomie wywołałem Jamę do tablicy. Uprzejmie odpowiedział i koniec tematu. Nie rozumiem po co odbierasz to osobiście i tworzysz jakieś wywody. Again who asked?
3. Co do P. Książka. Prawdziwy wizjoner, gratulować mu tego typu inwestycji to jak nie zrobić nic. Zauważ tylko, że Książek nie reklamował wprost swojej inwestycji w SNT, ale wiadomo, że zainwestował w tę firmę, co zostało szeroko opisane w mediach. Pytasz "Tylko po co i w jakim celu?" - zgoda, nie mam pojęcia w jakim celu ;)
4. Jama pisze o 95% które redukuje. Ty z kolei "również" posiadasz 100%? Znowu, później się dziwisz, że ktoś nie rozumie co piszesz.
5. "Specjaliści" odradzają takie inwestycje żeby w dniu takim jak dziś nie być -3.5% na kapitale. Każdy ma swoją strategię. Tyle.
6. Gratuluję nosa i zagrania vabank. Cieszę się, że jesteś zarobiony. Ale proszę - wyhamuj ciut i nie bądź rycerzem SNT. To świetna spółka ze świetnym zarządem. Obronią się sami ;)