Wiesz nagorzej mnie irytuje, że obrażacie moją inteligencję i innych sugerując, że jesteście tutaj charytatywnie i nie chcecie kupić akcji. To naprawdę jest obraźliwe biorąc pod uwagę ile energii wkładacie w to żeby zniechęcić innych do zakupów, żeby wam nie blokowali zleceń kupna i nie podbierali akcji od strachliwych. Te elaboraty, które produkujecie tutaj na pewno powstają z czystej życzliwości dla świata i dużej ilości wolnego czasu:)
Jeszcze stosujecie jakieś chwyty retoryczne sugerując, że to ja jestem ten zły tak jakbym nawiał innych do kupna akcji. A prawda jest taka, że wy po prostu zniechęcacie konkurencje do zakupów i zachęcacie do sypania wam do koszyka grając na emocjach strachliwych i mało doświadczonych.
Zapewniam Cię, że jakbym miał wolny kapitał to nawet by mi przez myśl nie przyszło dawać kontrargumentów do waszych apokaliptycznych wizji, bo też dobrałbym z miłą chęcią taniej. No ale skoro ja nie mogę już dobierać, to wole startować z wyższego poziomu jak pojawi się info o skupie.
Widzicie tak wygląda przedstawienie szczerych motywów. Nauczcie się tego z LOL-em, bo autentycznie pomału zaczynacie budzić mój niesmak ta swoją narracją świętoszka-zbawiciela chroniącego owieczki przed złym wilkiem. Tak jakby ludzie nie mieli mózgów i nie wiedzieli o co wam chodzi.