Dnia 2024-05-10 o godz. 10:27 ~taki_tam napisał(a):
> xyz zwiałeś z Rainbow a tam rośnie :) tutaj spada i nic nie zapowiada wzrostów
> ale cóż, ktoś musi być dawcą kapitału i pamiętaj że zawsze możesz wrócić na Rainbow
>
Nie dziekuje ;) na rainbow zarobilem 57% w 2 miesiace...uwazam za tam koncowka wzrostow a tu dopiero wszystko co najlepsze przed nami....na rainbow zobaczymy czy da rade gladko przebic 100 PLN jednak to jest psychologiczny poziom okragla cyfra i w ogole uwazam ze moga byc problemy.....pozatym nawet niech dojdzie rainbow do 120 i tak mam to w nosie bo fair value wedlug mnie na text to 145 PLN i to na bazie obecnych wynikow zakladajac poprawe i napalke na AI spokojnie moze byc 200PLN juz w przyszlym roku...uwazam jednak na czuja ze wyniki rainbow za 2024 moga byc duzo slabsze niz 2023 bo kursy walutowe sa plaskie a w 2023 byl piekny spadek co im dopalilo zysk netto tak to widze....ale wzrosty moga byc dalej ale na bazie poprostu rosnie bo rosnie i dolacza kolejna leszczyna az w koncu zderzenie z gora lodowa ;) pytanie gdzie sternik wywali ? Nie wiem tego nie jestem wrozbita ja lubie grać pewne sztychy A obecnie juz takiego na Rainbow nie ma...wskaznikowo niby jest tanio ale to moze byc pulapka...niedlugo wyniki za Q1 zobaczymy co rainbow pokaze ;)