Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do : zez stefano gordon

Cóż pożyjemy zobaczymy. Jedziemy na tym samym wózku jak mozza wspomniał. Bardziej mnie zastanawia czy szukacie tylko okazji żeby się wysypać z akcji czy może jednak chcecie poczekać te dwa kwartały i zobaczyć co szefowie IQ Medica chcą zdziałać. Jeśli chodzi o Mozze to on przynajmniej oficjalnie się określił. Ja też się nigdzie nie wybieram. Co najwyżej dobiorę jeśli bardziej spadnie. Jeść nie woła. Bardziej wolałbym się skupić na tym co spółka zamierza i tam skierować naszą dyskusję. Moim zdaniem w spółkę wkroczył bardziej konkretny partner i na pewno na brak rentowności nie pozwoli. Co najwyżej pozamyka nie rentowne kliniki. Bardziej ciekawi mnie rozwój. W tej chwili lokali jest 6. Oni mówią o 40 w ciągu dwóch lat. Co oznacza skok o prawie 700%. Chyba zdajecie sobie sprawę jakie to może wygenerować przychody. Ciekawi mnie też czy ekspansja dotyczy tylko Polski czy może wybierają się za granicę. Tutaj naprawdę w ciągu roku wiele może się zmienić. Ja jestem po wypowiedziach prezesa dużo bardziej spokojny. Poczekam na strategię firmy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IQMEDICA -10,81% 0,66 2012-07-04 16:13:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.