Widzisz czytasz po łebkach albo byc moze cos więcej problemy psychiczne :)
To weż prosze na spotkanie swojego kompana grubego.I raz oboje mi wytłumaczyć musiacie dlaczego nikt nie wsadzil jeszcze Rafala Kozlaza z Nomad Parfners. Skora masz jak twierdzisz dokumenty w postaci wydruków bankowych na ktorych jest przelew na 400.000 na konto RK. Ponoc nie ma na to zadnego kwitu jak twierdzisz ty i gruby. Wiec pan RK jest zwykłym zlodziejem tak? W takim razie jako czlonek rady jaki organ zawiadomileś? Bo ja tydzien temu wspomnialem otym w PG. Ze GS prezes mial wyglaszac takie przemowy otym ze RK kradnie a Ty czlonek rady pisac na forach.
Skoro masz jaja pisac o tranzakcjach bankowych spolki SAUsiadz na chwilę i napisz obszerny tekst co dokladnie dzisje sie w spółce. Uprzedzam jak masz napisac ze trzebo bylo byc na walnym to wez lepiej zamilknij.
Dalej uwazam ze nic pozytecznego nie robisz dla spółki i sa tego efekty w postaci obecnej tragicznej sytuacji PMI. Nie potrafisz nawet ocenic bieżącej sytuacji wiec moze z tad te teksty wiem ale nie powiem albo trzeba bylo byc na walnym.
Nie masz zadnego planu ani koncepcji do tego jestes niedoinformowany. Naprawde nie widzisz ze twoje dzilania sa na rękę wszystkim tylko nam pokrzywdzonym. Czas podjac bardziej zdecydowane kroki. Niestety twoja rola sie skonczyla. Uważam ze sie nie spelniasz nie widzisz pewnych faktow.
Odpowiedz. Dlaczego mrozmyles sprawe audytora do spraw szczególnych. Dlaczego podjeles niejako podobne dzialania ktore jak narazie sa bez efektu. Tak jak kazde twoje dzilania nie maja zadnych skutków. Dlaczego nie zawiadamiasz odpowiednich służb. Masz dowody albo ich nie masz?