Pan konrad skada taki pozew juz od kilku miesięcy. Teraz mydli oczy ze takowy będzie. Jestem przekonany ze pilnujeDlaczego do tej pory nie ma wyznaczonej kancelarii. Dlaczego nie padla taka propozycja żeby spotkac sie w wiekszym gronie juz z prawnikiem ktory będzie nas reprezentował. Skoro jest naszym przodownikiem pracy dlaczego nic w tym kierunku nie robi. Dlaczego doluszcza sie opieszalosci i nie powiadamia organów. Moze to jego konfiktowy charakter a moze brak wiedzy.A moze zamknieta gruba kilku wybranych osób i on podjęła takie działania a reszta zostanie na lodzie bo skutecznie mam mydli oczy.
Bolo nim zapytasz co zrobilem to zastanów sie nad tym co ty zrobiłeś. Ale ja Ci odpowiem.
1. Zawiadomilem PG o mozliwosci popelnienia pdzestepstwa.Naprawdopodobniej lipne tranzakcje na złocieSprzedarz akcji bez informowania rynkuKinga itd. Kokunikaty espi o tym ze spoka ma sie dobrze a potem wyjscid głównego akcjonadiusza.I takie fam po kolei niechce mi sie pisać. Miedzy innymi niekorzystne porozumienie na szkode spolki nomad ddvolition.
Wczesniej falszywe komunikaty o funduszu dsvolution jako mial byc od stojkova plus wejscie gwiazd do rady mazoliow i ten drugiDzialanie na szkodd spolki GS w porozumidniu z momadPlus ostafnie fakty / pomowienia o 400 tys
I tam wiece innych o których zapomnialem.
A teraz należy pójść drugim torem i wynająć kancelarie.Ale jak widac konrad was skutecznie zmanipulowal i nic nie zrobicie.