Proszę nie zapędzać się w swych osądach, na początku mojej przygody z GPW dałem się nabrać na wpisy na tym forum (Bankiera): coś typu Janek, Gredo, Janson itp. Dlatego teraz jestem bardzo uczulony na takich typków co chcą się dorobić na czyimś garbie i nigdy się nie zgodzę z takimi stwierdzeniami jak tu piszą, bo matematycznie gra pod dywidendę na ABC jest bez sensu i nawet 20 uśmiechów Janka tego nie zmieni. Reszta to nieudolni naganiacze piszący pod różnymi nickami, po co? Po to aby sprawić pozorne zainteresowanie Spółką, czy to jest moralne? Ja nie ukrywam, pisałem że byłem tu pod odbicie od bandy, wyszło dołem więc kolejny poziom wg. mnie to 1,6-1,7, tak mi wychodzi technicznie. Fakt, trochę za bardzo dałem się wciągnąć w dyskusje na tym forum.
Poza tym to giełda, ktoś musi stracić żeby ktoś zarobił, sam o tym wiesz i pewnie też czaisz się albo kupić albo sprzedać jak podbiją bo wisisz. Tu nie ma innych opcji chcesz opierdzielić innym inwestorom swoje akcje po wyższej cenie, prawda?