Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,77 zł , zmiana od tamtej pory: -71,19%

Re: Do Pana Wersa.

Wers zgadza się dali ciała... Tego nie kwestionuje to fakt. Patrze w przyszłość... aktualnie mają większe portfolio gier, bardziej doświadczony zespół i nikt w nich nie wierzy :) wręcz trwa prześciganie się w tym czego się spółce nie udało. Jeśli któryś z projektów wypali, osobiście stawiam na Calydre i Arie to powinna być niezła reakcja na północ, liczę, że ogłoszą niedługo Calydre, a to mocny tytuł w szczególności na NS. Tutaj się musze z Tobą nie zgodzić. To, co najbardziej mnie osobiście irytuje w tej spółce to płynność i brak należytej komunikacji z inwestorami - nie wiadomo, jaki mają plan marektingowy, jak zamierzają rozruszać sprzedaż. Ok dzisiaj będą na jednym z eventów, ale co dalej... Ok mieli 2 gry na IGN, ale wstawiają to samo słabe demo. Po czym jest info, że gra wygląda już zupełnie inaczej niż demo, możliwe, ale nie jestem w stanie tego zweryfikować. Wspomniałem o węglu bo cała ich transformacja przebiega w bólach. Ostatecznie chce poczekać i zobaczyć, jak im to wszystko wyjdzie, może się mylimy i będzie bardzo dobrze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -0,78% 0,51 2025-09-25 13:43:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.