Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do kolegi ;glina; - pisałeś kiedyś o pozwie zbiorowym, ja jestem za

ja brałem udział w tym IPO i wtopiłem narazie 5000, niby niedużo, ale sposób w jaki to straciłem mnie doprowadza do szału. Najchętniej to wymierzyłbym fizycznie sprawiedliwość, a kase odebrał w postaci ich majątku. Wiadomo że biorąc udział w tym ipo nikt nas nie zmuszał, nikt nam nie kazał i niby wzięliśmy to ryzyko na siebie, ALE to nie spadło w dwa lata, tylko to była chwila, sposób przeprowadzenia tego gowna jest po prostu jakąś kpiną, złodziejstwem w biały dzień. Bardzo, ale to bardzo chciałbym żeby go zaskarżyć albo po prostu mu uprzykrzyć trochę życia. Zero zainteresowania ze strony tego oszołoma, tak nas traktuje...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBOANIOLA -30,00% 0,07 2015-11-13 15:27:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.