Masz racje w tym co piszesz,gosc był tak zachłanny,że sam sie pogubił w tym procederze. Jednak zgodze sie z tym,że akcja wywalenia akcji w sytuacji,kiedy giełda weryfikuje jego pomysł by dobrym ruchem. Jednak pozyczka akcji tez jest czystym skurw ........ gdyż mówił,że kasa ze sprzedaży akcji nie trafi do rąk członków zarządu.
Za tem gdzie trafi po roku z dyskontem 5% ,przeciez nie do cioci Zuzi tylko do nich własnie. Oszukał poraz kolejny ludzi!
Sami wywalali akcje a potem gdy ruszyła lawina nie wiedzieli co robić i tez dołowali kurs dodatkowo. Mam tu na mysli kwestię "DAROWIZN" - przeciez te darowizny to pic na wodę i fotomontaż.Z nich to własnie uciulali sobie na swoje potrzeby i tyle w temacie.
Z akcji oficjalnie wywalonych pozyczyli spółce kasę na 5 % oprocentowania,gdyż nikt by im pozyczki nie dał.Żaden bank nie udzielił by im pożyczki,za tem wywalali bo nie objeli z emisji tyle,ile by chcieli.
Tutaj się moge zgodzić,że nie mieli innego wyjścia jak dozbierac do 1,1 mln zł i wywalali akcje.Emisja się nie udała i ok,ale "DAROWIZNY" - skurwy.............czyste!
Kogo oni chca nabrac na te darozwizny? Ja tez moge Ci opchnąć akcje pod płaszczem darowizny by wywalić je tego samego dnia na giełdzie.
Nie wiem "stan66" jak teraz będzie,ale głównym błędem było wprowadzać IFY na NC z ceną 3 zł za akcje. To juz swiadczyło o bezczelności zarządzających tą prymitywną spółką,jaka jest INFINITY i zachłanności. Bo to,że będa wywalać zaraz po rozpoczęciu debiutu,nie mażadnych wątpliwośći.
Tylko glupi by nie wywalał wiedząc,ze taki zarobek nigdy już nie będzie możliwy.
Na dziś to spółka WIDMO jest i nic więcej.
Nic nie produkuje i nawet nic nie podają,bo i co maja podawać?
Pierwsze info jakie usłyszymy to to,że Tymocha ukarali i tu liczę na skok notowań,dla zasady ,ku uciesze!
Tak serio,to nie widze już powodów by dołowali bo i jaki miałby byc sens dalej zwalać?
Podeszli na 0,40 zł ,czyli w taki bezpieczny rejon jak co. teraz to juz oni nie będa sprzedawac akcji bo by się qwa sami ośmieszyli i pokazali co warta jest ich INFINITY !