Angela wejdź na forum Boryszewa... tam zobaczysz co udało mi się przewidziec :)))))))))
dostało mi się o to bo miałem rację.... nie wiem jeśli ktoś dobrze wytypuje kurs na koniec dnia to od razu ludzie się na ciebie rzucają.... i naśmiewają... dzisiejszy dzień na giełdzie nie był do udanych... analitycy z "górnej" półki przewidują większą korektę.. powiem to co widzę, niektóre wskaźniki coraz bardziej zachęcają do kupna energopolu, ale jeszcze nie MACD :(.. martwi jednak fakt, że główne indeksy poszły w dół... na duże wzrosty bym teraz nie liczył ale max do 7.3 w krótkim czasie jak najbardziej pod warunkiem,że bardziej nie zacznie spadac.... (między 6.3 a 7.3 może się kurs poruszac w najbliższych tygodniach)... wszystko zależy od akcjonariatu tak naprawdę, jak komuś puszcza nerwy no to lipa..... jak się jutro energopol zaświeci na czerwono i zobaczymy 6 to 5,6 ujrzymy jak w banku... :(, szkoda by była.... takie są moje typowania... czy dobrze myślę, okaże się jutro :)... trzymam kciuki by wszyscy posiadacze energopolu mogli się cieszyc ze wzrostów... :))))))))))), podsumowujac może jeszcze spaśc w granice 5,5-5,6 ale wcale nie musi :), jak jutro będzie spadac to w tych granicach kurs będzie miał postój.... :(