Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,78 zł , zmiana od tamtej pory: -37,41%

Re: do Ferdka

A co ja w moich postach napisałem? Stopy procentowe amerykanie już podnoszą a Europa ma bliskie zeru i dlatego z Car-em się nie zgadzam, że nadchodzi kryzys. Dobrze, że niby ten kryzys wg. Cara ma nadejść już niedługo czyli po nowym roku, szybko to zweryfikujemy kto miał rację.
Co jeszcze napisałem, jakbyś czytał ze zrozumieniem!!!
Czesi podnoszą stopy,bo mają wysoką inflację. Prezes NBP wręcz się szczyci, że szybko nie podniesie stóp % czyli napędza inflację bo ceny galopują, chciałem kupić następne mieszkanie na wynajem kilometr od rynku, kawalerka 34 m2 z miejscem postojowym w blokowisku na parterze to krzyknęli mi 380 tys i żebym się spieszył, bo jutro już może ich nie być. Dwupokojowe mieszkanie 48 m2 to koszt prawie pół miliona złotych ale trafiło mi się straszne szczęście, Sławek mi załatwi 2 km od centrum w Sky Tower kawalerkę w tej cenie. Napisał on wyraźnie..SIEDZI W TEJ BRANŻY I ZNA SIĘ NA TYM. Mam gotówkę, płace gotówką, jestem szczęściarzem, że trafił mi się taki fachowiec od nieruchomości.
Wracając do tematu inflacji , ostatnio czytałem jak członek NBP (nie ten paja...Łon) powiedział wyraźnie, że za bardzo ich inflacja nie martwi tylko to, że firmy pozyskują jeszcze tańszy pieniądz w euro i jak nadejdzie kryzys mogą popaść w bankructwa. Obrazując to na frankowiczach, mieli taniego franka wszyscy brali kredyty we frankach ale nadszedł szybko ten okres gdzie obwiniali za tą sytuację banki, że ich oszukały.
I tak zachwycasz się nad dobrą gospodarką rządu PiS, mają już nadwyżkę budżetową tak rządzą to się pytam skąd nagle tyle miliardów im przybyło? to musi być już grubo z 60 mld (gdybyś głupoty Morawieckiego powtarzał, że 40 mld jest z uszczelnienia podatków to już Cię zapewniam, to kłamie że mamy wzrost gospodarczy rzędu 5 %. Czyli musi być ZERO % PKB , do tego wzrost cen i inne rzeczy co mi się nie chce już powtarzać, Senior wie ale nie napisze.

O Sławek się odezwał, tak jak sądziłem, on coś sprzedawał na Starachowicach, h...trafiło z moją kawalerką w SKY Tower.
Będzie mnie jeszcze pouczał ........P.S.
Buduje i sprzedaje więc nie wciskają kitow.
Panie Sławek, kawalerki w sky tower to co najmniej 20 tys/m2 więc się nigdy więcej nie kompromituj. Zakończmy temat odnośnie nieruchomości bo słabo się znasz na tym. Gdzieś tam sprzedajesz mieszkania na obrzeżach Wrocławia .......rozczarowałeś mnie i to bardzo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PMPG 0,00% 1,66 2026-01-15 13:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.