Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do: czasnagli

co tu jest nie tak? Siedzę na BDG jak i na forum od daaawna jednak zacząłem zamieszczać swoje wypowiedzi jak wykres BDG zaczął książkowo odpowiadać AT. Co prawda są tacy "doświadczeni" giełdowicze co mówią, że AT można zastosować jedynie do SP500 czy WIG20. Ale sami wyrysujcie sobie styczne do ostatnich zawirowań w kursie. Jak w pysk strzelił, dzisiaj dołek oparł się o dolne wsparcie trójkąta - co do grosza.

Dalej podtrzymuje, że jeszcze niedługo możemy mieć chwilowe wzrosty nawet do 3zł. Nie przebiliśmy 2,20zł więc ostro nie zanurkowaliśmy - jutro szansa na lekkie odbicie. A jak już przebije te 2,20zł to lecimy na 1,50zł i to bez żadnej korekty - skok w studnię. Ale tak jak Niki pisze - byliśmy już na tych poziomach więc to żadna nowość, ja akcji nie sprzedam.

Tak jak pisałem poprzednio - trójkąt symetryczny daje większe prawdopodobieństwo, że będzie kontynuacja trendu spadkowego. Jeśli miałbym wykonywać jakiś ruch na akcjach to w wierzchołku trójkąta, teraz w okolicy 2,70 a nie jak pisałem wcześniej przy 3zł.

Nie sztuką jest kupić na górce i sprzedać na dołku. Czas pokaże - Ci co mają akcje BDG zdążyli nauczyć się duuuużej cierpliwości więc warto jeszcze trochę poczekać niż wykonywać gwałtowne ruchy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.