Forum Giełda +Dodaj wątek
Witam
Tak jak napisałem wyżej,netia zachowuje się podręcznikowo tzn. utworzyła trójkąt zwyżkujący,gdzie w miarę zbliżania się do jego wierzchołka obroty maleją.Po wybiciu z tego trójkąta powinien nastąpić ruch powrotny (możliwe,że już nastąpił) a potem zasięg wzrostów o długości podstawy trójkąta czyli w tym przypadku minimum 4,24zł.Ale powtarzam,że to jest minimum.
Tyle mówi teoria a jak będzie pokaże nam rynek.

Chodzik,mnie wyszedł 22 lipca jako dzień zwrotny na giełdzie.Mieliśmy na koniec sesji 21 lipca podwójny szczyt na wig20 z jednoczesnym podwójnym dnem na euro/pln.Pisałem o tym na innym forum,gdzie grają kontraktowcy.Napisałem im 15 lipca,że wzrosty potrwają do 22 lipca i tak było.Rok czasu cię rozpracowywałem,mój nauczycielu ale chyba się opłaciło.Cierpliwość popłaca.Tutaj wklejam moje wypowiedzi.

Odp: FW20 - 15.07.2009
Wysłany 2009-07-15 09:19:40 przez Dyzio
Chcą rosnąć, tylko dokad? Narazie zrobili 50% korektę całych spadków.

Odp: Odp: FW20 - 15.07.2009
Wysłany 2009-07-15 09:37:26 przez cercio
Do 22 lipca

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: FW20 - 20.07.2009
Wysłany 2009-07-20 13:32:37 przez cercio
Jakbym chciał się pochwalić swoimi zdolnościami to trzeba by założyć specjalny dział.Moja żona twierdzi,że jedyną rzeczą jakiej nie potrafię jest operacja na otwartym sercu.

Wracając do giełdy to zaryzykuję i spróbuję napisać co się będzie działo ale jakby nie wyszło to nie miejcie pretensji bo nie myli się tylko ten co nic nie pisze.Moim zdaniem 22 lipca będziemy mieć 2010pkt na wig20 i eur/pln w okolicach 4,24zł czyli podwójny szczyt na wig20 i podwójny dołek na euro.Dlaczego 2010 a nie 2041pkt?Bo na 2010pkt będzie 89% zniesienia spadków czyli nie będzie zanegowany wariant z falą 2 korygującą spadki.

Pikanterii doda podwójne dno na euro,które w tym roku swoje dno w cenie zamknięcia miało na poziomie 4,24zł w dniu 14 kwietnia 2009r.

Kurde,nawet to dno przewidziałem miesiąc wcześniej.Chyba wystawię tą swoją szklaną kulę na allegro.Licytacja od 1zł.
Wysłany 2009-03-16 18:24:52 przez cercio
A ja sobie spokojnie siedzę na swoich akcyjkach i czekam aż euro będzie po 4,24zł.Wtedy założę pampersa,ścisnę zwieracze i będę patrzył co dalej.Jak się sytuacja zmieni to sprzedaję akcje,kupuję euro i czekam do obiecanych przez pana premiera 5zł.
  • Do CK Autor: ukszy
  • Re: Do CK Autor: ~cercio
  • Re: Do CK Autor: ~chodzik księżycowy
  • Re: Do CK Autor: ~Scenarzysta
  • Re: Do CK Autor: ukszy
  • Re: Do CK Autor: ~maciek
  • Re: Do CK Autor: ~jjjj
  • Re: Do CK Autor: ~greg

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.