Forum Giełda +Dodaj wątek
Witam Was serdecznie i od razu odnoszę się do 22 lipca. Mam nadzieję Ukszy, że moja odpowiedź będzie dla Ciebie satysfakcjonująca.
Cały czas pamiętałem o tej dacie ponieważ okna czasowe są dla mnie bardzo ważne, zwłaszcza jeśli pokrywają się z wcześniej wyliczonymi odległościami jakie dana fala przebywa. O ile pamiętam chodziło o poziom 4,72 i 22 lipca. Ponieważ te dwa wydarzenia nie spotkały się razem więc poziom zostaje tak jak poprzednio a ja szukam następnego okienka czasowego na Netii. Co nam mianowicie mówią okna czasowe ? Mowią, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że coś ważnego wystąpi. Może to być odwrócenie trendu, wybicie z formacji (czyli kontynuacja wzrostów lub spadków zależnie od dotychczasowego ruchu), znaczacy dołek lub szczyt.. Analizując to co dzieje się obecnie mogę napisać ,że jednak okno czasowe 22 lipca zadziała a Netia z dużym prawdopodobieństwem przestanie się miądlić i zdecydowanie wybije się do góry. Nie będzie tu jednak korekty ale kontynuacja dotychczasowego wzrostu.
Reasumując
Okna czasowe obliczam na podstawie założeń Ganna natomiast przebywane odległości
są domeną Fibonacciego. Jeśli te dwa założenia i ci dwaj panowie spotkają się w jakimś miejscu to tam z dużym prawdopodobieństwem nastąpi zmiana dotychczasowego trendu lub znaczaca korekta.
Ukszy ja naprawdę jestem normalny i żadne z pytań jakie do mnie skierujesz nie odbieram jak atak, wprost przeciwnie świadczy to jedynie że moje wypowiedzi są czytane i oceniane przez inwestorów. Chętnie odpowiadam pod warunkiem, że zachowujemy tu odpowiedni język wypowiedzi.
Dzisiaj również podam jakiego poziomu spodziewam się na WIGU-20.
Moim zdaniem zmiana trendu nastąpi przy wartości 2930.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
  • Do CK Autor: ukszy
  • Re: Do CK Autor: ~cercio
  • Re: Do CK Autor: ~chodzik księżycowy
  • Re: Do CK Autor: ~Scenarzysta
  • Re: Do CK Autor: ukszy
  • Re: Do CK Autor: ~maciek
  • Re: Do CK Autor: ~jjjj
  • Re: Do CK Autor: ~greg

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.