ależ tajeminiczy/a jesteś ja jakos juz nie chce pracować w tej branży to jest ciagła walka oszukiwanie i wszędzie trzeba uważać patrzeć za siebie jakos nie wyobrazam sobie ze w wieku 45 lat bede tak pracowac no skok załatwia tak wszystkich pracownikow nawet wiem co napisza ci na swiadectwie pracy i nie dostaniesz odprawy trzeba do sadu no ja mam taki zamiar bo według kodeksu pracy oni nie musza podawac powodu zwolnienia a to nie oznacza ze go nie ma zawsze jakis jest a wedlug kp jesli jestes zwolniony/a z twojej winy to wtedy nie nalezy ci sie odprawa jesli oni stwierdzili sobie cokolwiek np. redukcja etatu albo poprostu nie podobasz im się to maja ci dac odprawe tylko ze oni korzystaja z tego ze nie musza podawac powodu zwolnienia tego doweisz sie dopiero przez sad u mnie jest nie fajnie bo sie dowiedziałam ze ludzie z oddziału ktorzy niby byli tacy spoko gadaja o mnie głupoty a wogole brak słow jakim cudem maja solidnego pracodawce to nie wiem bpo paski sie dostaje jak sie przypomnisz i to po 3-4 miesiacach na urlopie i l-4 chodzisz do pracy ciesz sie ze juz cie tam nie ma zycze cie super pracy mam nadzieje ze juz cos masz choc powiem ze wcale nie jest łatwo:) to o mnie juz słuchy w innych regionach chodza no niezle ciekawe jakie wersje moze cos napiszesz??:) pozdro