Dnia 2021-04-13 o godz. 11:34 ~ktoś-no1 napisał(a):
> Odnoszę wrażenie jakby Bronek był ponad nami , taki lepszy . Próbuje na siłę wmówić nam , że jest wyprzedaż , ale czego ??? Obroty dzienne bez znaczenia na in+ lub - jak z straganu z warzywami ,alb wręcz gorzej to jest cały problem . Sprzedających brak , ale i kupujących nie za bardzo widać .To tyle
NIe nie wywyzszam sie ani nic ... rozmawiam mowie jak widze sytuacje .... a co mam udawac ze wierze ze w ciagu pol roku 2zł? Nie wierze w tej chwili. Mam mowic ze czekam na raport kwartalny? Tam bedzie tylko strata przeciez. Bredzie bo nci sie nie dizeje a koszty sa prawda?
Tez napocztaku uwiezylem sam nie wiem w co teraz zaluje ze nie opchnalem po 0,50 ale nadal trzymam .... nie strace co najwyzej zupelnie nic nie zarobie ale chce pogadac i rozgryzc co sie dzieje wspolnym wysilkiem bo uwaga to wazne NIE WIERE ZEBY PIERDZIELENIE BZDUR TU NA TYM FORUM MOGLO COS ZMIENIC. Ze kitujac mozna kogokolwiek namowic do tego zeby kupil czy sprzedal czy inaczej wplynac na kurs.
Ale mozna szczerze pogadac i moze dojsc do jakichs wnioskow poszezyc horyzont i cos zrozumiec, a pozniej kto wie moze podjac lepsza decyzje. Toze kazdy z was podejmie lepsza decyzje nie oznacza ze nie zrobie tego tez ja .... razem wszyscy mamy pewnie 5% tego cudactwa .... moze 8% i cos znaczymy ale jak probujemy robic sobie na wzajem na zlosc to nic z tego nie wyjdzie.
Ale noie chcecie tak gadac spoko .... to tylko obstawiamy jak w loterii ... ja na ten moment obstawiam kolejna korekte glebiej niz poprzednio bo cena na sprzedazy nizej a nadal nei ma popytu, po 0,34 tez nie bylo chetnych wiec przeleci ponizej 0,32 .... tak obstawiam.